به گزارش روابط عمومی سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت
جلسه گروه کاری سلامت استان با موضوع الزامات ایمنی و بهداشتی سردخانه های امونیاکی
23 مرداد ماه 1403در سالن جلسات دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی برگزار شد .
23 مرداد ماه 1403 جلسه گروه کاری سلامت استان با موضوع رعایت الزامات ایمنی و بهداشتی سردخانه های آمونیاکی با محوریت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور کارشناسان موضوعی و پیامگزاران سلامت دستگاههای اجرایی در سالن جلسات دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی برگزار شد
این جلسه با حضور مهندس رضا محمودی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، آرزو علیزاده کارشناس مسئول دفتر امور فرهنگی اجتماعی استانداری دکتر نفیسه طوسی از سازمان جهاد کشاورزی، مهندس مژگان سید خلیل زاد از اداره کل محیط زیست، مهندس محمد پرواسی از اداره کل صمت، مهندس حسین دادخواه از اداره کل استاندارد، مهندس جواد طاهری از اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و دکتر رضا عباس زاده رئیس گروه سلامت کار معاونت امور بهداشتی، مهندس عبدالناصر حسنی رئیس انجمن سردخانه داران استان و مهندس رقیه ابراهیمی کارشناس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزارگردید .
در ابتدا مهندس رضا محمودی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی با تشریح دستور جلسه با موضوع رعایت الزامات ایمنی و بهداشتی در سردخانه های آمونیاکی و بررسی ابعاد و اثرات چالش ها و مشکلات سردخانه های آمونیاکی و تاثیر آن بر سلامت جامعه تصریح کرد: طبق دستورالعمل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی استان کارگروه ویژه ای با حضور کارشناسان متخصص و با هدف تعیین نقش هریک از دستگاههای اجرایی در زمینه بررسی چالش های سردخانه های آمونیاکی در این کمیته مطرح و به منظور کاهش مشکلات و چالش های مربوطه در این خصوص تشکیل می گردد. .
سپس دکتر عباس زاده رئیس گروه سلامت کار معاونت امور بهداشتی دانشگاه ضمن ارائه گزارش عملکرد با موضوع چالش ها و راهکار های مرتبط با رعایت الزامات ایمنی و بهداشتی در سردخانه های آمونیاکی به تشریح معضلات این سردخانه ها، مخاطرات بهداشتی، تاثیرات مواجهه با گاز آمونیاک و گاز فریون پرداخت
وی در خصوص راهکار های موثر بر ایمنی و بهداشت کار سردخانه ها افزود: هماهنگی بین بخشی سازمانهای ذینقش برای هم اندیشی ، انجام پایش های مشترک برای رفع مشکلات HSE سردخانه های آمونیاکی ،تکمیل بانک اطلاعاتی سردخانه ها،تهیه ،تدوین ،استقرار دستورالعمل واکنش سریع در شرایط اضطراری بدلیل اشتعال زا بودن گاز آمونیاک فریون،برگزاری دورههای مستمر آموزشی برای مسئولین فنی و کارگران شاغل در این محیط ها ،تدوین سامانه فرماندهی حادثه در سردخانه ها و تهیه بسته های آموزشی نحوه استفاده صحیح از تجهیزات و وسایل ایمنی برای کارشناسان سردخانه از جمله روش های موثر برای پیشگیری از مخاطرات و معضلات سردخانه های آمونیاکی می باشد .
در نهایت هر یک از اعضای حاضر در جلسه گزارشات ،راهکارها و پیشنهادات خود را در رابطه با موضوع سردخانه های آمونیاکی بیان نمودند .
نظر دهید